Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Lyckad mix av bas och accent

  30 september 2014
  Mitt bidrag i stylingduellen.

  Mitt bidrag i stylingduellen.

  Tjejer, här kommer mitt ”lärorika” bidrag i stylingduellen med fokus på garderobens accentplagg. I morgon visar jag er de kläder jag själv hade burit till kappan!

  Looken som helhet är lite maxad i mönster som ni alla kan se. Inte alls som basgarderobens neutrala och nedtonade alternativ. De utvalda plaggen på bilden kallar jag för accentplagg. Det är den sortens plagg som sätter stilen tillsammans med basplagg och som ger helheten det lilla extra.

  Annons

  Just nu tittar ni på en bild med bara accentplagg. En look som passar den ”klädmodiga” kvinnan. För majoriteten av oss kanske looken är lite väl djärv.

  Utmaningen för oss alla ligger i att hitta rätt nivå av djärvhet – den som känns rätt för var och en. Om vi utgår från att en look med bara accenter är djärv så kan motsatsen, en look av endast basplagg, vara feg. Ett sätt för att hitta sitt eget ”lagom” kan vara att göra såhär:

  • Byt sneakersen till ett par knytskor i herrmodell eller ett par pumps.
  • De mönstrade byxorna kan enkelt bytas ut mot ett par helsvarta.
  • Blusen kan bli helvit, eller så kan du satsa på en stickad svart överdel som matchar byxorna.

  Länkar: Lindex kappa, Malene Birger byxa, Neümph blus, Lite Kalabalik armband, Le Coq Sportive sneakers.

  Som sagt, missa inte att kolla in mitt eget kollage i morgon. Då visar jag er hur jag helst hade klätt mig om jag hade kappan.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/bli-din-egen-personal-shopper/