Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Katarinas krönika om fultröjor och snygg jultröja

  20 december 2015

  katarina-althin-krönika

  FUL I JUL

  När uttrycket ”tre är en trend” används i klädsvängen syftas det på nästa nya innegrej. Har en viss stil eller ett nytt plagg, oberoende av varandra, setts fler än tre gånger kan man vara ganska säker på att man har snubblat över nästa heta trend. För den vanliga shopparen kan den extra skarpsyntheten innebära att man har en pytteliten chans att vara först på bollen. Trender är flyktiga saker och inne idag kan betyda ute imorgon.

  Annons

  Jag dras till trenderna och tycker att det är otroligt så mycket nyheter vi får ta del av. Fast det som faktiskt fascinerar mig allra mest är hur ett plagg plötsligt kan bli så ”inne”. Det är ju inte alla gånger det känns så välmotiverat tänker jag. Och speciellt snyggt är det ju sällan, eller?! Det är faktiskt av den anledningen som jag många gånger dissar trendplaggen. Jag ser liksom inte snyggheten i de coola nyheterna. Till mitt försvar kan sägas att jag brukar mjukna efter hand. Jag behöver bara vänja mig vid synen och jag antar att tre upprepningar inte riktigt räcker till.

  Julens nya fluga är den stickade ”fultröjan” med tomtar, granar och andra julmotiv som vi tidigare bara har sett i amerikanska filmer. Och det är bara att erkänna direkt, jag har bara skakat på huvudet åt dessa fula tröjor. Tills nu. Efter tillräckligt många ”fultröjor” så har nu min avoga inställning mattas av. Så till den grad, att jag häromdagen fann mig själv att jämföra olika tröjors motiv och fundera på om det inte vore ganska mysigt ändå med ett trendigt julmotiv för att höja stilen i jul. Det är ju faktiskt snyggt med en jultröja!

  /Katarina Althin

  FRÅGA: Kommer du som läser krönikan att hoppa på trenden med ”fultröja” i jul? 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snygga-smycken-till-nyarsfesten-2015/