Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Kidnappad på födelsedagen

  11 maj 2014
  Han vägrar säga mer...

  Han vägrar säga mer…

  Det är min födelsedag idag och jag har blivit kidnappad av maken. Fast, jag är tillbaka i morgon har han lovat. Kan tillägga att jag har fått en packlista men att den är lite svårtolkad. Vad menar han egentligen med något fint? När jag frågar ler han bara lite kryptiskt.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/partytopparnas-abc/