Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Kimono – trendigt våren 2014

  2 maj 2014
  Skärmbild på den fina kimonojackan.

  Skärmbild på den fina kimonojackan.

  Som jag skrev tidigare så hade jag ju en hemlig shoppingagenda på Köpenhamnstrippen, läs inlägget här. Jag hade nämligen sett en fin kimonojacka på nätet men ville klämma och känna lite före ett eventuellt köp.

  Annons
  Ibland är det bäst att klämma före köp.

  Ibland är det bäst att klämma före köp.

  Kimonon är väldigt inne just nu och det finns två varianter – den tunna flygiga varianten och den med mer struktur och tjocklek. Den sistnämnda kan man ha på jobbet istället för kavaj eller kofta. Den perfekta matchningen med jeans och en enklare överdel. Stilmässigt blir det lite ledigare utan att blir för avklätt på arbetsplatser som ”kräver” klädsel med kavajer och uddajackor.

  Kimonon från engelska Monsoon var verkligen jättefin och den passar perfekt till någon som är lång och har en rak något pojkaktig figurtyp. Materialet som var tjockt och stelt kommer att passa perfekt, även det raka snittet och det lite större mönstret lämpar sig för den långa kvinnan. För en kurvig kortis som jag var det ett mindre bra köp som jag därför stod över.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/komplettera-safarilooken/