Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Klä dig rätt för julens fester!

30 november 2015
Såhär klär du dig på julens alla fester!

Såhär klär du dig på julens alla fester!

Det här är mitt förslag på en outfit för julfest med familj och vänner. I kretsen av de närmaste kan du prova att ta ut svängarna lite extra och verkligen våga extra festliga kläder som man ibland bara drömmer om. Det behöver inte bli så dyrt men jag lovar att du kommer att se ut som ”en brud i lyxförpackning” om du satsar på det:

Annons

Material! Satsa på tyger som känns festliga, det ska helst glimra och spraka lite för den rätta känslan. Sammet, paljetter, siden och spets är exempel på det.

Färgen! Svart är klassisk och ett säkert kort. Vill du vara extra festlig bör du istället välja någon färg som står ut. I juletid är det alltid säkert att satsa på blyertsgrått, rött och grönt.

Det lilla extra! Ta fram finskorna, måla naglarna, fixa frisyren eller satsa lite extra på sminket. Det är småsakerna som gör skillnaden. Till klädseln ovan hade jag valt svarta nylonstrumpor.

Länkar: topp H&M, kjol Topshop, sko La Redoute, nagellack Opi 

Fler snygga och glittriga toppar för glöggmingel, julfest och julbord hittar du HÄR och SÅHÄR klär du dig för julfest med jobbet!

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar