Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Kläder och stil viktiga för varumärket

  18 januari 2015
  Företagen är mer medvetna om vad kläder och stil kan göra för ett varumärke idag.

  Företagen är mer medvetna om vad kläder och stil kan göra för ett varumärke idag.

  Säsongen med stilföreläsningar har startat och jag hade min första föreläsning för en grupp nordiska säljare i ämnet ”Säljande stil” härom dagen. Som säljare handlar det om att få kunden att gilla dig, fast det är minst lika viktigt för säljaren att klä sig så som kunden förväntar sig att säljaren ska se ut.

  Annons

  Vi har alla, medvetet eller omedvetet, en bild av hur vi förväntar oss att man ser ut inom yrken. Ta bara exemplet med revisorn som ska ha koll på dina papper och siffror. Det känns mer tryggt med en person som är hel och ren i klädseln och har ordning på skrivbordet än det motsatta.

  Man kommer en lång väg med hel och ren men det finns alltid små stilmässiga detaljer att slipa för att bli ännu bättre! Något som jag har märkt att fler och fler företag jobbar med i jakten kunderna.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stressed-but-well-dressed/