Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Klädmärket visar plaggen i olika storlekar

22 augusti 2016
New York baserade Ekineyo Basics visar hur klädesplaggen ser ut på olika storlekar och hyllas i media. Skärmbild från företagets Instagram.

New York baserade Ekineyo Basics visar hur klädesplaggen ser ut på olika storlekar och hyllas i media. Skärmbild från företagets Instagram.

Det händer alltid saker i modevärlden. Snackisen just nu är klädmärket Ekineyo Basics som visar plagg i olika storlekar i sin webbshop och nu hyllas stort. Äntligen! Jag håller tummarna för att fler butiker följer efter snart.

Annons

Och tänk om det här med storlekarna bara är en början? Tänk om butikerna också ville visa hur kläderna sitter på olika kroppsformer! Visst vore det väl fantastiskt om butikerna också visade hur exempelvis ett par byxorna satt på höfter med en ”liten”, ”mellan” och ”stor” kurvighet?

Mer intressant läsning:

Ändras min kroppsform om jag går upp i vikt?

Hitta din kroppsform med hjälp av ”skavankerna”!

Dela
Tweeta
Maila
3 kommentarer

Laddar