Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Klädsel kavaj

  5 maj 2014

  IMG_8182 Katarina korta klänningar IMG_7152

  Maria skrev en kommentar om klädsel kavaj och vad man bör tänka på vid klädkoder. Klädsel ”kavaj” är den minst fina och ligger i finhetsgrad strax över vardagsklädsel. Ska du på fest med klädkod ”kavaj” kan du välja en bomullsklänning eller kjol med en finare topp. Lite finare byxor går också bra.

  Annons

  Just klädkoder är till för att hjälpa dig som gäst. Tvärtemot detta, märker jag att folk blir lite pressade istället. Ingen vill ju göra fel och det finns de som upplever en liten smula stress att inte hålla måttet. Givetvis ska man sträva efter att göra sitt bästa och klä sig enligt de givna önskemålen. Men skulle man trots allt inte vara ”perfekt” så gör det ingenting. Värre missar kan göras – som att på fest påpeka för en gäst att han eller hon är felklädd.

  På bilderna, ser ni några outfits som jag har burit när det har bjudits in till festligheter med klädkoden ”kavaj”.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/alltid-redo-for-fest/