Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Klänningen från min norska favorit

  3 februari 2017
  Så här såg jag alltså ut före en fest 2010. Time flies.

  Så här såg jag alltså ut, redo för fest 2010.

  Maken och jag var inbjudna till 25 års jubileet  med Elite Hotel Marina Plaza igår. Det bjöds generöst på bubbel, snittar och godsaker. Det satte verkligen guldkant på torsdagen att klä upp sig och åka iväg på festligheter. Planen var att jag skulle ha en jättefin topp från Tiger of Sweden och ett svarta cigarettbyxor med hög midja men det blev inte så.

  Annons

  Du vet ibland när man känner att man har hur gott om tid som helst så ”du ska bara” fixa en liten grej. Känner du igen dig? Jag skulle bara sätta mig framför datorn och jobba lite, men fastnade helt. Med en halvtimmes marginal före partyt knackar maken mig på axeln och undrar om det inte vore klokt att hoppa in i duschen. Gaahhh!

  IMG_3068

  En ”after the party”-bild istället för en före-bild.

  Det fanns inte tid att stryka toppen så jag fick ta något annat. Det var liksom knappt att jag hann föna håret. Men, jag satt i bilen i tid och resultatet att mitt turbofix ser du ovan. Tyllklänningen med rosetten i midjan från min norska favorit Catherine Hammel och klackar från Mango.

  IMG_3075

  Psst! Senast jag bar tyllklänningen firades det också jubileum, läs det inlägget HÄR.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar