Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Kliver du ur komfortzonen någongång?

  30 januari 2015
  Med vilket plagg sätter du färg på tillvaron?

  Sätter du färg på tillvaron och kliver ur tryghetszonen någongång?

  På stilkursen i onsdags pratade vi om olika stilar, att kliva ur komfortzonen och att bryta gamla vanor som till exempel tryggheten med svarta kläder eller bekvämligheten med jeans.

  Några menar att det är lättare att släppa loss med vissa typer av plagg. Som klänningar till exempel. Man väljer alltid färgglada och mönstrade klänningar men är vanligtvis ”grå och svart” när det kommer till toppar och byxor. Ett annat exempel är att man alltid väljer skor med det lilla extra men väljer en nedtonad stil i övrigt.

  Annons

  Känner du igen dig? Med vilket plagg tar du ut svängarna?

  Själv är jag ganska nedtonad och svart men när jag reflekterar över frågan vill jag mena att jag tar ut svängarna när det gäller kjolar.

  Här visar jag min kreativa kjol på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

  Här visar jag min kreativa kjol på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/anita-visar-futuristiskt-sportmode-i-egen-tidning/