Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Knyt din sjal

  9 november 2014
  halsdukar

  Knyt din sjal på sex olika sätt!

  Här har du sex sätt att knyta din sjal eller halsduk på i höst. Bilden är Pinterest. Av  alla knutarna så tycker jag bäst om nr 4 eller nr 5. Visste du förresten att ”femman” är bättre än ”ettan” om du har stor byst? Vilken halsduksknut gillar du allra bäst?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/1287/