Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Kraftiga ben? Så väljer du shorts och kjolar!

  19 juni 2017

  Har du problem med grova vader och kraftiga anklar som gör att du väljer bort shorts och kjolar? Med rätt längder kan du snabbt trolla bort problemet utan ansträngning. Här listar jag genvägarna:

  Undvik åtsmitande! När kjolen, capribyxan eller shortsen kramar åt benen och smiter åt ges intrycket av extra grova ben.

  Annons

  TIPS! Välj kjolar och byxor som inte kramar åt benen utan istället tillåter dig sticka in två-tre fingrar. Perfekt med slits!

  Skippa avslut mitt på! Visst, det är snyggt och trendigt med den lite längre vadlånga kjolen just nu men om den slutar mitt på vaden så är det där fokus hamnar. Samma sak om kjolen slutar på anklarna och det är ditt ”problemområde”.

  TIPS! Satsa på den längd som slutar en bit ovanför eller nedanför det bredaste stället på vaden eller ankeln.

  Våga knäkort! Förläng benen me hjälp av knäkorta längder och skippa sandaler med remmar runt anklarna eftersom det kapar benen.

  TIPS! Bär du färgglada och klarare färger upptill vill blickarna dessutom söka sig uppåt istället för neråt! 

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar