Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Kroppsform: så får du proportionerlig midja!

  29 april 2017

  Bildkälla: Brightside

  Tillhör du de som inte gillar instoppat? Här ser du anledningen till varför du åtminstone ska prova nedstoppat – du får helt andra proportioner på din kroppsform. Jag säger inte att alla passar när blusen är instoppad i byxlinningen men tydligare förändring än så här tror jag är svår att hitta.

  Annons

  Vad tycker du om instoppat?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar