Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Kroppsformen H? Här är bästa plaggen för dig!

17 november 2016

kroppsformer

Har du turen att ha en H-figur? Grattis! Kroppsformen H har fördelen att passa i många olika kläder och speciellt bra i asymmetrisk skärning. Det här är plaggen som bäst klär kroppstypen H, eller purjon som som den också kallas ibland, allra bäst:

Annons

H-figurens bästa överdelar: enkla linjer är snyggast men modeller med snedställd och asymmetrisk skärning är supersnyggt!

H-figurens bästa nederdelar: raka kjolar och byxor. Du kan välja en smalare eller vidare modell helt efter eget tycke.

Mer läsning:

Sjaltricket för dig med H-figur!

Dela
Tweeta
Maila
1 kommentar

Laddar