Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Kroppsformen O? Kläderna du bör undvika!

22 november 2016

kroppsformer

Osäker på vilka kläder som passar din kroppstyp? Det finns många plagg som smickrar din kroppsform. Långt många fler än de plagg som faktiskt inte smickrar din figur. Ändå kan det ibland känns precis tvärtom. Idag listar jag plaggen som är minst smickrande den kurviga figuren som brukar kallas äpplet eller kroppsformen O:

Annons

O-figurens minst smickrande överdelar: mönster och detaljer mitt på magen.

O-figurens minst smickrande nederdelar: byxor med fickor fram och bälten.

Du som har turen att ha en O-figur ska komma ihåg att du kan bära upp större mönster och accessoarer som ingen annan! Satsa lite extra på materialet och välj tyger som som har ”tyngd”, det kommer nämligen att ge ett fint fall över dina kurvor!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar