Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Kroppsformen V? Kläderna du bör undvika!

8 november 2016

kroppsformer

Osäker på vilka kläder som passar din kroppstyp? Det finns många plagg som smickrar din kroppsform. Långt många fler än de plagg som faktiskt inte smickrar din figur. Ändå kan det ibland känns precis tvärtom. Därför listar jag idag plaggen som är minst smickrande för en den med breda axlar och skuldror som en V-figur:

Annons

V-figurens minst smickrande överdelar: stela kavajer med stora vida slag.

V-figurens minst smickrande nederdelar: mjuka, fladdriga byxor med dragsko.

Den som har turen att ha en V-figur ska komma ihåg att det här är kroppsformen som har fördelen att kunna bära snygga tajta pennkjolar. Dessutom finns det ingen annan kroppstyp som passar så bra i iögonfallande byxor som kroppsformen V!

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar