Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Kvinnlig nätverksträff med kroppsformer

  24 april 2014

  IMG_0936

  Jag är fylld av energi efter Deloitte:s kvinnliga nätverksträff med stil i Göteborg tidigare i kväll. Fullt hus igen! Jag har haft förmånen att föreläsa om stil och kläder en gång tidigare. Så, kvällens stilföreläsning var en slags favorit i repris fast med fokus på kroppsformer och hur man ska klä sin figur.

  Annons

  IMG_0939

  Det bjöds på god mat, mingel och många skratt. Kvällens stilproffs utsågs – efter en tuff och nervkittlande omgång stilquiz med utslagsfrågor. Stort tack till alla som var på plats och välkomna hit till bloggen alla nya läsare. Jag hoppas att ni ska trivas!

  IMG_0940

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/variera-din-bas-med-accessoarerna/