Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Läsarmodell sökes: Vill du få en ny stil?

  22 maj 2017

  ”Efterlysning! Är du vår nästa läsarmodell? Vill du ha en ny stil i Året Runt? Nu söker vi vanliga kvinnor i åldern 60 år och uppåt. Ta chansen själv eller tipsa någon i din närhet. Ansök snarast via mejl med bild till: stilexpertenkatarina@gmail.com”

  Annons

  Så löd min efterlysning på Instagram i lördags. Om du själv passar in på beskrivningen eller har en mamma eller någon annan kvinna i din närhet som skulle tycka att det vore skoj att vara med på en gör om mig i MåBra:s systertidning Året Runt – ta chansen nu!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/skonhetsutmaningen-boost-for-kropp-och-sjal/