Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Låt 2015 bli året då du bli stilsäker i alla lägen!

  22 januari 2015
  Jag pratar med publiken på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

  Jag pratar med publiken på MåBra-kvällen i Linköping. Fotograf: Marcus Fasth / marcusfasth.se

  Januari är den bästa tiden för att ta itu med garderoben och stilen. Nu är det dags att fokusera framåt och börja dra upp riktlinjer för hur du vill klä dig framöver. Du kan fortfarande hitta udda reaplagg men för övrigt så gör sig butikerna, som bekant, redo för våren och du bör göra detsamma.

  Annons

  Den kommande tiden kommer det att handla om hur du bör tänka när du planerar för klädåret 2015. Nu har du dessutom chans att ställa dina frågor i kommentarsfältet. Är det något speciellt som du vill veta som rör kläder och mode, kroppsformer och stil?

  Sist men inte minst, kika in i morgon då visar jag 8 snygga skor under 700 kr som finns att köpa på rean just nu!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/jag-har-provat-vattenlopning/