Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Låt inte knoppen mobba kroppen!

18 februari 2017

Osäker på din kropp och tycker att allt vore så mycket bättre om du såg annorlunda ut? Sluta genast! Låt inte dina negativa tankar mobba din kropp. Här är 10 mantran du kan upprepa varje gång en negativ tanke dyker upp:

  1. Jag är vacker precis som jag är.
  2. Jag är värdefull och unik.
  3. Jag duger här och nu.
  4. Jag är tacksam för allting min kropp klarar av.
  5. Mitt yttre definierar inte min personlighet.
  6. Min kropp är min och den är unik.
  7. Skönhet är ett sätt att tänka.
  8. Jag kan må bra även om jag är obekväm i min kropp.
  9. Min kropp är okej – jag med.
  10. Jag behöver inte jämföra mig med andra för att inse mitt värde.
Annons
Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar