Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Låt jackan blomstra i vår

  30 mars 2015
  Låt jackan vara mönstrad i vår!

  Låt jackan vara mönstrad i vår!

  Det finns många mönstrade jackor bland vårens modeller och framförallt är det blommönster som syns på vårjackorna. Här har jag valt ut 8 snygga vårjackor med mönster för dig som vill blomstra i vår!

  Byblos (märkesjacka på REA)

  Byblos (märkesjacka på REA)

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/varens-jackor-i-regnbagens-farger/