Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Låt Mahlin inspirera dig att vara modemodig

  25 maj 2015
  Mahlin fullkomligt strålar i sin färgstarka sjal!

  Mahlin fullkomligt strålar i sin färgstarka sjal!

  Kommer ni när jag utmanade er att vara modemodiga och prova lite nya klädkombinationer? Läs det inlägget här. Bloggläsaren Mahlin var snabb att haka på och skickade en modemodig selfie. Hon som ALDRIG bar sjal eller scarf hade knutit en liten grå scarf runt halsen trots att det kändes fel. Se Mahlins selfie här.

  Annons

  Det gick några veckor sen damp det ner ytterligare en bild på Mahlin. Ja, resultatet ser ni ju ovan. Hon strålar i en färgstark sjal som hon fullkomligt ÄLSKAR!

  Visst är det härligt hur vi med små knep kan hjälpas åt att utmana, sporra och hjälpa varandra att hitta nya grepp på klädstilen! Jag blir så glad av den här typen av ”bevis” på att kliva ur komfortzonen. Friskt vågat, hälften vunnet heter det ju och Mahlin med sin modemodiga outfit är verkligen ett färgstarkt bevis på det!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/ny-utmaning-matchasalladen-pa-instagram/