Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Ledig lördag = göra så lite som möjligt

  22 oktober 2016

  lördag

  Min plan för den här lördagen… typ. Den är dags att landa. Pusta ut och bara vara. Helt ärligt så kan jag inte göra så mycket eftersom jag går med kryckor. Knäet. Jag har laddat för en heldag med tv-serier, godis och soffhäng.

  Annons

  Njutning! Hoppas att du får en lika fin och härlig dag som jag. Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/international-hosiery-day-heja-strumpbyxor/