Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  ”Lilla” Beyoncé och första advent

  27 november 2016
  Första advent men ännu ingen snö i sikte. Hur är det där du bor?

  Första advent men ännu ingen snö i sikte. Hur är det där du bor?

  Tänk att det är första advent idag! Vart tog hösten vägen känner jag. Vanligtvis brukar jag ha hunnit bläddra både en och två gånger i mina julreceptböcker men inte i år. Ändå har jag längtat mer än någonsin. Det ska verkligen bli mysigt med jul. Flickorna kommer hem och det blir vår första jul med lilla Beyoncé.

  Annons
  Lilla Beyonce bara två månader gammal och nybliven medlem i familjen Althin.

  Lilla Beyonce bara två månader gammal och nybliven medlem i familjen Althin.

  Nåja, att kalla henne för lilla är kanske att ta i. Nu väger hon 25 kilo och har vuxit ifrån sitt första gosedjur. Något som inte har förändrats är ju att hon fortfarande vill sitta i knäet och förstår inte alls varför matte suckar och pustar när hon kryper upp i famnen.

  Nu några månader tror hon fortfarande att hon är liten och nätt...

  Nu några månader tror hon fortfarande att hon är liten och nätt…

  Dela
  Tweeta
  Maila
  6 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/pasta-pa-italienska-hos-alexandra-zazzi/