Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Lindex Pink Collection mot bröstcancer

  29 september 2016
  Storslagen lanseringsfest för Lindex Pink Collection på Scenkonstmuseet i Stockholm igår.

  Storslagen lanseringsfest för Lindex Pink Collection på Scenkonstmuseet i Stockholm.

  Igår var det lansering av Lindex Pink Collection, en kollektion av 19 plagg och accessoarer, som släpps i butik den 6 oktober och där tio procent av försäljningen går till cancerfonden och rosa bandet.

  Annons

  – Kollektionen är modern och feminin med utvalda plagg och accessoarer i en spännande färgskala. Det känns fantastiskt att kunna bidra till kampen mot bröstcancer med vår egen design, säger Annika Hedin, designchef på Lindex.

  Tidigare år har man på Lindex samarbetat med internationella designers som Missoni och Jean Paul Gaultier men i år är det alltså det egna designteamet som står bakom kollektionen som fått namnet Pink Collection. Precis som namnet antyder går kollektionen med de mjuka, stickade och vävda plaggen i rosa toner, från djupt vinröd till ljust rosa.

  Lindex Pink Collection finns i butik den 6 oktober och tio procent av försäljningen går till cancerfonden.

  Lindex Pink Collection finns i butik den 6 oktober och tio procent av försäljningen går till cancerfonden.

  Det blev en stilsäker lanseringsfest på Scenkonstmuseet i Stockholm. Kakan Hermansson var sprakade i rollen som konferencier och ingen som var där missade att lurex är materialet för den som vill glittra lite extra!

  Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1956

  Kakan Hermansson i lurexplagg tillsammans med Lindex designchef Annika Hedin pratar om den nya kollektionen.

  Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1579Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1353 Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1367 Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1389 Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1402Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1753Lindex-lanseringsfest-Pink-collection1924Lindex-lanseringsfest-Pink-collection2296 Lindex-lanseringsfest-Pink-collection2025 Lindex-lanseringsfest-Pink-collection2020 Lindex-lanseringsfest-Pink-collection2018Lindex-lanseringsfest-Pink-collection2029

  Bilderna är tagna av Studio Emma Svenson och lånade från Elle.se där du också hittar fler mingelbilder om du klickar HÄR.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar