Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan: 5 vinterjackor att investera i

18 januari 2017
Dunjackan, skepparkavajen, ullkappan, duffeln och täckkappan är alla klassiska modeller av vinterjackor som håller stilen i många säsonger.

Dunjackan, skepparkavajen, ullkappan, duffeln och täckkappan är alla klassiska modeller av vinterjackor som håller stilen i många säsonger.

Investera i en klassik vinterjacka 2017. Här listar jag fem modeller på vinterjackor och vinterkappor för din basgarderob och som håller stilen i många år framöver. Perfekt val för dig som vill satsa en liten extra slant på kvalitét och ser vinterjackan som en investering.

Annons
Duffel från Ellos

Duffel från Ellos

Skepparkavaj från Amy's stories

Skepparkavaj från Amy’s stories

Täckkappa från Lindex

Täckkappa från Lindex

Dunjacka från Benetton

Dunjacka från Benetton

Ullkappa från Mint & Berry

Ullkappa från Mint & Berry

Missa inte mina inlägg om kappor och jackor till din figur:

Hitta rätt kappa till din kroppsform!

TIPS: Så ska du styla din höstkappa

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar