Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Listan med julklappar som jag önskar mig!

  28 november 2016
  Min julklappslista har många julklappar men jag räknar nog snarare med en julklapp eller två...

  Min julklappslista har många julklappar men jag räknar nog snarare med en julklapp eller två…

  Vet du redan vad du önskar dig i julklapp? Efter påtryckningar från familjen har jag nu skrivit min lista på julklappar som jag önskar mig. Vet inte riktigt om tomten hade räknat med den här ”lilla” listan när han frågade. Men han satte ju inga ramar så han får vad han önskar sig. Hihi…

  Annons

  Vad önskar du dig i julklapp och brukar ni skriva önskelistor?

  Länkar: Kånken Black no 2 från Fjällräven, pastamaskin från Clas Ohlson, hopprep Casall från Stadium, bodywash från Molton Brown/Lyko

  Psst! Du som är nyfiken på vilka julklappar jag önskade mig i fjol kan klicka här. Tror ni jag fick något av det? Nix. 🙂

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/lilla-beyonce-och-forsta-advent/