Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

29 december 2016

324509699-421b97c9-a3fa-4178-acf7-aa3869d4e1be-2

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver skinnbyxor. Dagens skinnimitation är superfina alternativ till den äkta varan och det behöver heller inte kosta skjortan.

Annons

Känner du dig inte bekväm med skinnbyxa kan du med fördel välja sammetsbyxor som också är bra vinteralternativ – både till vardags och fest!

TIPS! Är skinnbyxan väldigt blank är det snyggast att matcha den med en mattare överdel.

Länk: skinnbyxor i fuskskinn

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar