Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

30 december 2016
Bilden är en skärmavbild.

Bilden är en skärmavbild.

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver skor som syns!

Jag vet inte om du har noterat men den här säsongen har små pälsdetaljer som skymtar på skorna varit lite extra i fokus. Är du typen som köper nytt varje år så kan du så klart satsa på några trendklackar. Vill du hellre satsa på säkra kort föreslår jag att du väljer pumps i sammet eller mocka.

Annons

Länk: skor

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar