Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

3 januari 2017

28612-69b66dd2-3898-4fcf-bb6b-da048859e41e-0-huge

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver en varm undertröja, med eller utan ärm.

Kalla dagar är det skönt med någonting värmande närmast kroppen. En del föredrar linnen medan andra gärna har lång ärm. Oavsett så finns det många fina undertröjor och linnen som känns sköna och varma mot huden. Ett måste i vintergarderoben!

Annons

TIPS! Stilexperten: så håller du värmen och stilen!

Länk: undertröja

Dela
Tweeta
Maila
5 kommentarer

Laddar