Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

5 januari 2017

originalweb-mara-palepink-1-1-900x900

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver inneskor eller tofflor.

Det finns få saker som lyfter stilen så mycket som det man har på fötterna. För att lyfta lägsta nivån på sin hemmaklädsel behöver du enkelt bara byta strumplästen mot inneskor eller tofflor.

Annons

Länk: inneskor

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar