Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

8 januari 2017

2256_b460882a56-154-1-212004_pink

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver stickade sockor.

Inget går upp mot stickade sockor. Själv har jag så kalla fötter att jag sover med sockor halva året. Då är det perfekt med ett par mjuka, stickade små sockor i ett tunt men värmande garn. Men, jag förstår ju att du med varma fötter kanske inte ser det här som ett nödvändigt plagg…

Annons

Länk: sockor

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar