Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

10 januari 2017

11092_eff9c5123680eb307204f466d0270003

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver sportkläder för vintersport.

Visserligen hör sportkläderna till en helt egen kategori av basplagg men jag tar med dem ändå. För vare sig du åker skidor utför eller nedför, promenerar med hunden, springer eller rider så behöver du kläder för din utesport. Det blir ju så mycket roligare att vara ute när man har kläder som är anpassade för uppgiften.

Annons

Länk: jacka för längdåkning och löpning

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar