Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

  11 januari 2017

  devi-top-white-front1

  Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under vintern! Du behöver kläder för inomhusträning.

  Återigen så tar jag upp träningskläder och precis som jag skrev i gårdagens inlägg så blir träningen och den fysiska aktiviteten så mycket roligare om man har rätt kläder för ändamålet.

  Annons

  Yoga är enkelt att göra hemma men för att nå positionerna så behöver man ha kläder med rörelsefrihet. Har jag berättat att jag hade en yogalärare som kom hem till mig varje söndag under ett helt år?

  Länk: yogaöverdel

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar