Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

22 december 2016

0344525002_32_6

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig mer stilsäker under hösten och vintern! Du behöver gosig mössa som håller öronen varma och du slipper öronvärk.

Annons

Psst! Visst du att mössan är superbra när du vill packa din väska smart? Fyll den med BH:ar eller nylonstrumpor när du packar så skyddar du de ömtåliga plaggen. Du kan också packa smart med en badmössa!

Länk: mössa

Dela
Tweeta
Maila
2 kommentarer

Laddar