Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Listan med vinterns nyckelplagg i garderoben

19 december 2016

50-2944

Här är den ultimata listan med snygga basplagg som bör finnas i din garderob för att göra dig stilsäker under hösten och vintern! Du behöver en riktigt rejäl och varm jacka som håller kylan borta.

Stilen får gärna vara lite ”friluft” och föra tankarna till semestern. För bor du i de södra delarna av landet är det mest troligt att du kommer att använda den på skidsemestern eller om vädret plötsligt slår om och du drabbas av en snökanon. Bor du däremot i de norra delarna är det här din vardagsjacka.

Annons

TIPS! Lär dig mer om ett plagg blir dyrt eller billigt från mitt inlägg Kostnad per användning.

Länk: jacka

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Laddar