Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Listan med vinterns plagg – tyck till!

  12 januari 2017

  IMG_9338

  Jag är nyfiken på vad du tyckte om listan med vinterns nyckelplagg i garderoben. Det var ju inte första gången jag har gjort den här typen av lista. Förra gången var det ju garderobens 30 klassiker och den blev ju poppis. Så pass att ni frågade efter en ny lista för vintern.

  1. Varm jacka
  2. Stickad tröja
  3. Rejäla vinterskor
  4. Mössa
  5. Halsduk
  6. Handskar
  7. Snygg klänning
  8. Festlig blus eller topp
  9. Statementkavaj
  10. Snyggbyxa
  11. Skor med det ”lilla extra”
  12. Stövlar
  13. Strumpbyxor
  14. Undertröja
  15. Sköna sovplagg
  16. Inneskor
  17. Morgonrock
  18. Flanellskjorta
  19. Sockor
  20. Myskläder
  21. Träningskläder för utomhusbruk
  22. Träningskläder för inomhusbruk

  Nu har rullat under hela julen. Vad tycker du – var det något plagg som fattades på listan eller något som inte hörde dit enligt dig?

  Annons

  Jag antar att vi kommer att tycka lite olika eftersom vi (som tur är) har olika tycke och smak. Jag blir alltid lika glad och tacksam när ni tycker till. Det är också alltid lika spännande att se om ni håller med eller inte. Till exempel så blev jag så full i skratt när bloggläsaren Claire skrev en kommentar om flanellskjortan (in och läs om du inte har gjort det).

  Det var också kul att bloggläsaren Mahlin efterlyste lite tips på bra strumpbyxor. Här får du gärna komma med tips på märken, jag vet att det blir mycket uppskattat.

  Oavsett om du har tips eller inte så får du gärna berätta om dina tankar kring listan. Själv funderade jag på om jag skulle tagit med höstkappan till exempel men valde att låta den vara utanför. Så låt höra nu, var inte blyga! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/listan-med-vinterns-nyckelplagg-i-garderoben-22/