Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Stilförebilder och klädregler

  4 april 2015
  Så här i påsktider kanske vi kan inspireras lite av påskhäxorna?

  Så här i påsktider kanske vi kan inspireras lite av påskhäxorna?

  Jag tror inte att det är många som har påskhäxor som stilförebild men så här i påsktider kan det vara på sin plats med ovanstående ledord, eller vad säger ni?

  Att det inte finns några regler för hur man ska klä sig är en sanning med modifikation. För visst är det väl så att vi undermedvetet påverkas av kläder och stil. Vetskapen om klädernas påverkan kan ge oss fördelar i olika situationer som ett viktigt möte eller en anställningsintervju till exempel. Det skrev jag om här.

  Annons

  Fast, jag tror på att alla ska få klä sig precis som man vill. Och det kära läsare tror jag inte kan sägas tillräckligt många gånger. Så många kvinnor som ständigt och jämt säger nej till plagg som de gillar med bortförklaringen:

  ”Nä, inte kan jag. Vad skulle alla säga?!”

  Synd. Jag tror att vi alla skulle må mycket bättre av att släppa loss ”vår inre påskhäxa” och klä oss lite som vi själva vill mellan varven. Eller vad tror ni?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/glad-pask/