Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Lite om det tekniska…

  19 april 2016
  bloggare

  Jag vet att det är svårt att kommentera just nu men jag hoppas det löser sig snart.

  Vänner! Jag är verkligen ledsen för att så många av er upplever att det är så svårt att kommentera. Jag har fått flera mejl från några av er. Själv tycker jag att det känns supertråkigt när det ekar tomt här inne. Som bloggare ”tänder jag ju inte till” om vi säger så.

  Annons

  Jag fortsätter som vanligt för jag vet att ni läser, det visar siffrorna iallafall. Jag ska skicka in era synpunkter till de som jobbar med det tekniska så håller vi tummarna för att det blir lite smidigare framöver.

  Om ni vill kommentera klicka in på inlägget det vill säga, klicka först på rubriken och sedan på kommentera. Det går liksom inte bara om man trycker direkt på kommentera utan att först klicka in på inlägget. Och ibland, när man är inne på inlägget så måste man också trycka två gånger på kommentera har jag märkt.

  Jag saknar er och era kloka och alltid lika glada tillrop! Kram Katarina

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/tips-sa-hittar-du-stilen-steg-for-steg/