Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Lucia och föreläsning med Johanna Ojala

  13 december 2016
  Mathias Fredriksson, Johanna Ojala och André Pops som brukar kommetera längdskidåkningen i SVT:s Vinterstudion. Bild: Sweski

  Mathias Fredriksson, Johanna Ojala och André Pops som brukar kommetera längdskidåkningen i SVT:s Vinterstudion. Bild: Sweski

  Redan Lucia! Jag känner att december går som tåget och jag har knappt fått någon julstämning än. Vet inte om det är för att flickorna inte bor hemma och liksom ”tvingar” mig att fixa julmys och stanna upp. Den här nya fritiden kanske jag inte riktigt använder på bästa sätt. Det blir liksom att jag jobbar, hänger på Facebook och lallar runt på nätet med min egentid istället. Någon som känner igen sig?

  Annons

  Ikväll ska jag iallafall iväg på föredrag med skidklubben. Vi gästas av Johanna Ojala, experten från Vinterstudion i SVT. Jag gillar verkligen henne och det ska så bli kul att höra vad hon har att säga om skidåkning och träning.

  Jag hänger ju fortfarande hos sjukgymnasten. Jag går fortfarande på rehab för knäet men det tar sig. Ett par dippar har jag väl haft under hösten, det är ju frustrerande att veta att man har nio mils skidåkning framför sig utan kondis. Fokus ligger nämligen fortfarande på att få stabilitet och styrka i musklerna runt knäet.

  Tror att jag kan få lite extra pepp och motivation efter föreläsningskvällen med skidkompisarna och Johanna Ojala!

  Mer läsning från mig: 

  Ny mammaroll när barnen flyttar hemifrån

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/stilikoner-genom-tiderna-marilyn-monroe/