Annons
Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

Annons

Lyckas med det lilla extra

10 augusti 2016
Det är dags att bli inspirerad av den här snygga stilen!

Det är dags att bli inspirerad av den här snygga stilen!

Idag bjuder jag på stilinspiration där stilen är feminin och sval. Klassisk framtoning men ändå livfull.

TIPS! Det är ett säkert kort att bara välja två färger på din outfit men vill du ta ut svängarna lite föreslår jag dig att blanda olika sorters mönster. Som här på bilden. Små prickar (eller ringar) på kjolen och lite bredare ränder på skorna. Diskret men ändå livfullt. Det lilla extra med andra ord!

Annons

Länkar: kjol Max & Co, blus Saint Tropez, sko H&M och ring Edblad

Dela
Tweeta
Maila
4 kommentarer

Laddar