Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Lyckas med det lilla extra

  10 augusti 2016
  Det är dags att bli inspirerad av den här snygga stilen!

  Det är dags att bli inspirerad av den här snygga stilen!

  Idag bjuder jag på stilinspiration där stilen är feminin och sval. Klassisk framtoning men ändå livfull.

  TIPS! Det är ett säkert kort att bara välja två färger på din outfit men vill du ta ut svängarna lite föreslår jag dig att blanda olika sorters mönster. Som här på bilden. Små prickar (eller ringar) på kjolen och lite bredare ränder på skorna. Diskret men ändå livfullt. Det lilla extra med andra ord!

  Annons

  Länkar: kjol Max & Co, blus Saint Tropez, sko H&M och ring Edblad

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar