Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Lyft stilen lite grann

  25 april 2014

  Bild1

  När det gäller kläder och stil så vågar vissa av oss ta ut svängarna lite mer än andra. Tack och lov så vi inte alla såg lika ut! Faktum är att jag möter många kvinnor med en önskan att ”lyfta lägsta nivån” och bryta gamla vanor. Det är svårt men om ni bara visste hur många det är som drömmer om färgglatt och mönstrat i stället för allt det svarta.

  Annons

  Den här helgen ska jag ta er med på färgglad resa! Steg-för-steg ska jag visa er hur du kan gå från ”lite”, till ”mellan” och slutligen landa på ”mycket” färgglad. Den röda tråden är den mönstrade kjolen som är den samma hela resan igenom.

  Först ut kommer ”lite” färgglad och mönstrat. Redan här finns det de som säger att detta är max vad de klarar av i mönster och färg. Andra tycker att det här saknar sting. Som sagt, vi är alla olika. På söndag vet du var din egen gräns går. Trevlig helg och kommentera gärna under vägs!

  Länkar: kjol, blus, halsband, sko.

  Psst! På tal om olika, du har väl läst det här inlägget om sex olika kvinnor fast alla med samma vikt?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/10-snygga-varjackor/