Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Lyssna på podden STILSNACK Althin Wistrand

  2 juli 2017

  Lystring! Nu är det dags för mig att visa er vägen till podden STILSNACK och de tre första avsnitten. Hoppas att ni gillar dem lika mycket som Jannice och jag har gillat att spela in dem. Klicka på länkarna så kommer du direkt till varje avsnitt.

  Annons

  STILSNACK Althin Wistrand Avsnitt 1 Premiäravsnittet om den vita inredningen och det svarta klädträsket. Stilexperten och inredaren möts i fördomsprofilen. Jannice berättar om sitt sämsta klädköp!

  STILSNACK Althin Wistrand Avsnitt 2 Så sätter du sommarstilen hemma och knepen för att bli en riktig REA-räv. Premiär för lyssnarfrågor men vem tusan är ”Galne Gunnar”?

  STILSNACK Althin Wistrand Avsnitt 3 Hitta din kroppsform och förstå feng shuins flöden i hemmet. Vem har dynga i gästrummet och varför är det så svårt att säga ”skärgår’n”?

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar