Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  MåBra-kväll i Malmö

  4 maj 2014

  IMG_0819

  Tjejer, kvinnor, tanter och flickor i Malmö med omnejd – i morgon är det dags för MåBra-kväll! Det ska bli så roligt och jag känner mig riktigt taggad och laddad att stå på scen och hålla föredrag. Vi syns väl? För mer info kring själva kvällen och biljettköp klickar du  här.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/snygga-varjackor-2014/