Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  MåBra-kvällarnas alla snygga klänningar

  27 mars 2016
  MåBra-kväll

  Vinnarklänningen är en dyrgrip från märket Diane von Furstenberg. Den här fick jag helst klart mest komplimanger för.

  Inför årets MåBra-kvällar hade jag bestämt mig för klänningstema. Jag köpte två nya klänningar och återanvände två gamla klänningar som jag hade i garderoben.

  MåBra-kvällarna

  Sitter och pustar ut efter mitt framträdande i Uppsala med skorna och en cola i handen.

  Kände mig jättefin alla fyra kvällarna men klänningen som jag fick allra mest beröm för var DvF-klänningen som jag bar i Uppsala. Det var otroligt hur många komplimanger jag fick på den. Den mest gillade klänningen på bild blev den korallröda från Oui som jag hade i Helsingborg.

  Annons
  MåBra-kvällar 2016

  Den korallröda från Oui fick flest likes. Selfie backstage på Helsingborgs stadsteater inför premiären av vårens MåBra-kvällar.

  De gamla klänningarna då? Vinnaren där blev den rosa Växjö-klänningen men det var inte alls lika så många som kom fram och tyckte till som i Uppsala och Helsingborg.

  måBra-kväll växjö

  Den rosa klänningen är från Maria Westerlind och jag har haft den i garderoben ett par år. Här sitter vi i sminket innan MåBra-kvällen i Växjö. Bilden lånad av eventvaxjo.se

  föreläsning-måbra-kväll

  Det blir ju inte alltid rätt färg på kläderna när man tar kort och jag står på scen men här ser du modellen på klänningen. Bild: eventvaxjo.se

  I Umeå fick jag mest beröm för skorna, inte för klänningen. Däremot tyckte de övriga i MåBra-gänget att Umeå-klänningen var den bästa klänningen av dem alla.

  MåBra-event

  Umeå-klänningen är från märket Coast och egentligen hade jag väl behövt lite solbränna. Kanske därför skorna fick flest komplimanger? Du hittar dem på Mango just nu.

  MåBra-kväll

  Så, vad har vi lärt oss om det här? Nya vackra klänningar ger alltid många komplimanger men man behöver faktiskt inte alltid köpa nytt. Hoppas att ni njuter av söndagen. Kram Katarina

  Tidningen MåBra event

  Chefredaktören ska ta en selfie men vi dyker upp i bild. Backstage på MåBra-kvällen i Uppsala.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/receptet-pa-min-tomatpaj-med-filodeg-och-fetaost/