Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Mahlins träningsfavoriter i stylingutmaningen

  29 januari 2015
  Träningsutmaningen Mahlin

  Mahlin antog stylingutmaningen och detta är hennes snygga bidrag!

  Så här skriver Mahlin om sin sportiga outfit:

  ”Ett gäng favoriter i träningsklädsväg från en av mina favoriter inom den branschen. Kläderna håller i många år, och passar lika ofta utanför träningen. När det kommer till träning gillar jag att ha fina och färgglada kläderna, det piggar upp! Och att de ska sitta bra känns som en självklarhet!”

  Annons

  Länkar: Skor Nike, Tights Röhnisch, Linne Röhnisch, Överdragströja Röhnisch, Väska Röhnisch, Trosor Röhnisch, BH Röhnisch och vattenflaska Röhnisch

  Dela
  Tweeta
  Maila
  3 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/kickstartar-med-gron-drink/