Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Män och kvinnor shoppar olika

  27 oktober 2014
  Manligt och kvinnligt shoppingmönster. Stämmer det?

  Manligt och kvinnligt shoppingmönster. Stämmer det?

  Morning alla fina bloggläsare, hoppas att ni har haft en bra helg! Jag fick ett gott skratt när jag mottog den här bilden av maken härom dagen. Visst kan man inte låta bli att dra lite på smilbanden.

  Stämmer det tycker ni?

  Annons

  Jag fortsätter min strävan att hitta fina stickade plagg åt er att inspireras av. Ska sätta mig med datorn och se vad jag kan hitta för snyggt stickat hos nätbutikerna och återkommer under dagen!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  5 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/mabra-ganget-pa-turne/