Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Det är fantastiskt att föreläsa om personlig stil

  9 oktober 2014
  MåBra-kväll på kulturens hus i Luleå

  Leila Söderholm värmer upp publiken före det är min tur att gå upp på scen och föreläsa. Luleåpubliken var underbar och den kvällen var så långt ifrån ”mardrömjobbig” som det går att komma.

  Att stå på scen och föreläsa om personlig stil, kroppsformer och kläder för ”vanligt folk” är det bästa jag vet. Ju större publik desto bättre. Det låter tokigt kanske men det är sant. Men visst händer det att jag blir nervös men det brukar släppa efter en stund på scenen. Ibland brukar jag få frågan om min ”värsta föreläsning”. Den har jag fortfarande i färskt minne trots att det var ett par år sedan.

  Annons

  Jag var anlitad av en bank för att föreläsa för deras kunder på ett kundevent. I vanlig ordning hade jag åkt i god tid för att slippa stressa. Väl framme känns adressen lite skum. Jag hade hamnat på någon konstig bakgata med containrar och sopor. Efter snurrade, några samtal och lite allmän förvirring visar det sig att jag är i helt fel stad!

  Psst! I höst väntar repris på succén med MåBra-kvällarna, nu i  Göteborg, Kalmar och Linköping (boka din biljett här) som jag gör tillsammans Mia Törnblom, Leila Söderholm och chefredaktören på MåBra Liselott Stålberg.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  2 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/sanna-nielsen-och-doktor-zjivago/