Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper dig att hitta din personliga stil. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Michelle Obamas statementklänning

  23 oktober 2016
  Bild: Getty Images

  Bild: Getty Images

  Jag blir alldeles golvad av Michelle Obamas guldskimrande statementklänning från Versace som hon bar på den sista officiella statsmiddagen tidigare i veckan. Wow! Annars är presidenthustrun mest känd för sina bälten och koftor som jag skrev om i inlägget Bälta dig som Obama för exakt två år sedan.

  Annons
  Bild: Us weekly

  Bild: Us weekly

  Förra veckan skrev jag om Dianas ”revenge dress” och jag tror minsann att vi har sett en ny klänning som kommer att gå till historien. Vad Michelle Obamas klänning kommer att kallas återstår att se men den kommer i kölvattnet efter sågningen av Trump i det starka talet om kvinnor och respekt. Och visst kan man se varför hon liknas med en kvinnlig förkämpe bärande en roséguldrustning.

  Vad tycker du om klänningen?

  Sugen på mer läsning? I inlägget Rätt klädd på jobbet med en signaturstil skriver jag om hur du lyckas med powerdressing och hur du tar kontroll på karriären med ett klädmässigt statement!

  Källa: NY Times

  Dela
  Tweeta
  Maila
  4 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Stressa mindre
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar