Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Jag heter Katarina Althin och driver företaget Stilstudio Göteborg som hjälper kvinnor att klä sig rätt. Detta är min blogg och här delar jag med mig av min vardag, varvat med tips och funderingar. Vill du maila synpunkter eller frågor? Kontakta stilexpertenkatarina@gmail.com

  Annons

  Min DVF-klänning och liknande klänningar

  25 april 2015
  Här står jag och poserar i min fina klänning från Diane von Fürstenberg. Både bilden, jag och klänningen har några år på nacken.

  Här står jag och poserar i min fina klänning från Diane von Fürstenberg. Både bilden, jag och klänningen har några år på nacken.

  Ni gillade min svartvita klänning och jag kan berätta att det är en omlottklänning från Diane von Fürstenberg.

  Min klänning har sex eller sju år på nacken, jag minns inte riktigt. Under årens lopp har jag i alla fall burit den två till tre gånger per år och det som slår mig är att den är fortfarande lika fin som när jag köpte den.

  Annons

  DVF-klänningar är inte så billiga och man får vara beredd att lägga mellan tre- och fyratusen kronor. Jag skulle inte rekommendera någon att köpa det som en ”första-gångs-klänning” om man är osäker som klänningsbärare. Däremot är det ett superbra köp om man vet att man med säkerhet kommer att bära sin klänning många år framöver.

  Nedan ser ni två billigare alternativ som liknar min DVF och här är länken till Diane von Fürstenbergs webshop.

  Dela
  Tweeta
  Maila
  9 kommentarer
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://stilexperten.mabra.com/har-ar-jag-mode-modig/